Telefoon: 040-2954233
House of bedding

Bed kopen Eindhoven

Bed kopen in Eindhoven: alles voor een goede nachtrust

Welkom bij House of Bedding. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn wij een specialist op het gebied van bedden. Bij ons kan iedere klant rekenen op een gedegen advies. Niets is immers zo persoonlijk als slapen; het is maatwerk! Wilt u een bed kopen in Eindhoven? Laat u dan zeker verrassen door onze uitgebreide showroom.

Slapen is maBed kopen Eindhovenatwerk

Een goede nachtrust is essentieel voor ons dagelijks functioneren. Wanneer er daaraan iets schort, holt ons concentratie- en prestatievermogen achteruit. Helaas blijven veel mensen te lang rondlopen met klachten. En dat terwijl de oplossing soms verrassend eenvoudig is. Wilt u een matras of bed kopen in Eindhoven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. House of Bedding biedt niet alleen een ruim assortiment, maar staat tevens garant voor de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Kijk gerust rond onder het genot van een kopje koffie, of laat u uitgebreid informeren door onze deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag alles over onze boxsprings, waterbedden, bedsystemen, latten- en schotelbodems, kledingkasten en beddengoed. Niet alleen voor uw bed, maar voor uw hele slaapkamer zijn wij het juiste adres. Breng daarom een bezoek aan onze winkel, en laat u inspireren tot de slaapkamer van uw dromen. Wilt u een luxueuze hotelroom, een romantische slaapkamer of houdt u meer van een minimalistisch design? Met vele wensen en stijlen is rekening gehouden. House of Bedding werkt samen met betrouwbare partners in de beddenindustrie. In onze collectie vindt u dan ook diverse A-merken.

Kwaliteit, klasse en comfort: een bed kopen in Eindhoven doet u bij ons! De perfecte combinatie voor een weldadige nachtrust. Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? De koffie staat alvast voor u klaar! Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 10.00u. Een kopje vers gezette Douwe Egberts koffie staat voor u klaar.

   Contact opnemen     Producten