Telefoon: 040-2954233
House of bedding

Boxspring Eindhoven

Boxspring Eindhoven

Boxsprings zijn erg duurzame matrassen die voorzien zijn van springveren. U kent ze wel, de bedden die vanwege hun chique look en onverwoestbare constructie in zowat alle hotels terug te vinden zijn. In de volksmond worden ze om die reden hotelbedden genoemd. Ze bieden een uitstekend slaapcomfort en staan garant voor een deugddoende nachtrust. De laatste jaren hebben deze slaapsystemen een indrukwekkende evolutie doorgemaakt. In die mate dat ze tegenwoordig worden beschouwd als de beste keuze voor iedereen die knus en gezellig wil slapen. Die oude matrassen met allerhande schuim en foam hebben hun tijd nu wel gehad. Weg met de niesbuien. Gelukkig zijn er nu boxsprings die u koopt bij House of Bedding in omgeving Eindhoven!

Boxspring EindhovenWaarom boxsprings superieur zijn

De afzonderlijk geplaatste veren van onze boxspring bedden passen zich perfect aan de vorm van uw lichaam aan. Ze doen dit ook veel beter dan de klassieke matrassen. Door het verende systeem worden boxsprings uitstekend geventileerd en behouden ze hun veerkracht ook na langdurig gebruik. Vaak bestaan boxsprings namelijk uit een bedbodem die door de grote spiraalveren veel ruimte vrij laat. Daar wordt dan een schuimlaag of dekmatras bovenop geplaatst. Ze komen doorgaans wat hoger dan onze traditionele bedden en hebben geen bedframe nodig. Indien u wenst kunnen ze bovendien helemaal bekleed worden. We zijn dus in staat om de look van uw boxspring volledig af te stemmen op die van uw interieur. Compleet met bijpassende kussens en beddengoed. Samen gaan we voor een exclusieve uitstraling en ideale nachten!

Levering

Woont u in de omgeving van Eindhoven? Wij leveren uw boxspring in de hele stad. Ook als u verder weg woont stellen we ons graag flexibel op. Contacteer ons en we zullen u vandaag nog aan uw boxspring helpen!

   Contact opnemen     Producten