Telefoon: 040-2954233
House of bedding

Matras kopen Eindhoven

Een matras kopen Eindhoven: slapen op maat

Matrassen zijn er in vele soorten en maten. Een veelgehoorde vraag is dan ook: “Wat voor soort matras moet ik kiezen?” Daar is geen pasklaar antwoord op te geven. Het kopen van een matras is bovenal een persoonlijke keus. Een goed matras sluit aan bij uw persoonlijke wensen, uw lichaamskenmerken en bij eventuele medische klachten. De Consumentenbond adviseert dan ook om een matras te kopen bij een ruim gesorteerde speciaalzaak. Hier vindt u vele typen en modellen, en kunt u met een gerust hart even gaan ‘proefliggen’. Wilt u een matras kopen in Eindhoven of omstreken? Dan bent u bij House of Bedding aan het juiste adres. House of Bedding heeft al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van slaapcomfort. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar voor een vrijblijvend advies op maat.

Matras kopen EindhovenWaar moet u om denken bij het kopen van een matras?

Wilt u een matras kopen in Eindhoven, dan is een gedegen voorbereiding een goed begin. Bedenk bijvoorbeeld wat voor type matras u wilt kopen. Moet het hard zijn of zacht? Zachte matrassen zijn uitstekend geschikt voor een lichaamsgewicht tot 80 kg. Voor wat zwaardere mensen raden wij over het algemeen de wat stevigere matrassen aan. Het vinden van de juiste matras blijft niettemin een persoonlijke zaak. Het is dan ook raadzaam om in de winkel meerdere matrassen uit te proberen. Zo kunt u zelf bepalen of een matras hard of zacht genoeg is.

Bent u toe aan een nieuwe matras? Kom dan langs bij House of Bedding in Eindhoven. Bij ons staat de koffie altijd klaar. En wist u dat u bij ons tevens terecht kunt voor alles voor uw slaapkamer? Van bedden tot boxsprings en garderobekasten: aan alles is gedacht. Zo vindt u alle inspiratie voor een goede nachtrust!

   Contact opnemen     Producten